Konsertbilder


ArtPics

Fotograf Gabrielle HolmbergKlicka på bild för att se den i förstoringJag älskar musik, att fota under en spelning vare sig det är en klubbspelning eller en festival ger en känsla av frihet och lycka, just människorna och atmosfären ger det där lilla extra i upplevelsen. Visst det har sina svårigheter så som ljuset, mycket rörelse på scen och inte alltid så bra sikt men det gör det till en utmaning och ger en extra kick.


Jag har fått möjligheten att fota bland annat på festivaler som Sabaton Open Air, Metallsvenskan, Väsby Rock, Black Christmas och uppsättningar som Putte i Parken och Rockfesten när dom besökt Stockholm. Många band har hamnat framför min kamera när jag fotat spelningar på Klubben/Fryshuset och Debaser. Har även trängts med publiken på Grönalund och på rockklubbarna Pub Anchor och Harry B James för att fånga olika band på bild.


Dom flesta av dessa bilder lägger jag upp mina sociala medier som facebook/ArtPics - Photographer Gabrielle Holmberg och Instagram/arpics.se följ mig gärna där.


Skulle du som band vilja anlita mig så går det bra att göra det under fliken "kontakt".


Copyright ©Gabrielle Holmberg


Email: gabrielle@artpics.se

Innehar F-skatt