Om

ArtPics

Fotograf Gabrielle Holmberg


Det här är jag.....Gabrielle heter jag och bor i Stockholm. Att fota är min stora passion utöver det älskar jag rockmusik och yoga. Hade jag inte varit fotograf så hade jag nog troligen utbildat mig till yogainstruktör. Sen har jag hittat den fantastiska känslan med kalldopp, många tycker jag är tokig som gör det men det bjuder jag på.    

 

Jag har riktat in mig på porträtt i alla former och live rockbilder. En väldigt skön blandning då jag får göra två av dom sakerna jag upplever som lycka, fota och vara där musiken är. Det är två helt olika stilar på fotografering då porträtt blir mer en arrangerad fotning som man kan styra på ett helt annat sätt. Med live bilderna på scen vet man aldrig vad som händer, ljuset skiftar hela tiden och ibland är det obefintligt. En del musiker är som att hälla ut en påse med studsbollar då gäller det att ha tungan rätt i mun. Det är en utmaning att hitta och fånga ögonblicken som inte går att återskapa.


Jag vill förmedla känslan som är i stunden med mina bilder, återskapa känslan som är där och då.Du är även välkommen att följa mig på facebook och mina Instagramkonton


Facebook - ArtPics - Photo by Gabrielle Holmberg


Instagram -  artpics.se - rockgbilder 


Instagram - artpics.se_fotograf - porträttbilder 


Gillar du min stil så tveka inte att kontakta mig!
Gabrielle