Nyfödd

Fotograf Gabrielle Holmberg

 

ArtPics

Vill du också ha Ett en-gång-livet-tillfälle att fånga och skapa vackra bilder av din nyföddas första fas i livet?

 

Den första tiden med sin nyfödd står tid och rum stilla, man är som uppslukad av sitt lilla underverk. Dom första dagarna kommer var som en dimma och dom underbara ögonblicken kommer inte tillbaka. En fotosession särskilt för nyfödda bebisar upp till 4 veckor, tar mellan 1-2,5 timme. Vanligtvis vill jag fotografera nyfödda mellan 4-10 dagar gamla när din bebis fortfarande sover djupt och kryper ihop i sina naturliga ”nyföddposer”. Men jag förstår att ibland går inte allting som planerat och fototillfället kan ske när den nyfödda är upp till 1 månad.

 

Jag är själv mamma och vet att bebisar kan både bli ledsna och hungriga rätt som det är, jag vill att ni ska känna er bekväma under själva fotograferingen. Både matande och tröstande får ta sin tid om det skulle ske under fotograferingen.

 

Ni kontaktar mig så fort er bebis har kommit till världen så bokar vi in en tid för fotograferingen. För att var säker på att få en tid går det även bra att preliminärboka er fotografering så att jag kan planera in en tid i kalendern.

 

 

 

 

Copyright © Gabrielle Holmberg