Nyfödd


ArtPics

Fotograf Gabrielle HolmbergKlicka på bild för att se den i förstoring


Vill du också ha ett en-gång-i-livet-tillfälle att fånga och skapa vackra bilder av din nyföddas första fas i livet?


Den första tiden med sin nyfödda står tid och rum stilla, man är som uppslukad av sitt lilla underverk. Dom första dagarna kommer vara som en dimma och dom underbara ögonblicken kommer inte tillbaka. En fotosession särskilt för nyfödda bebisar upp till 3 månader, tar mellan 2-3 timmar. Vanligtvis vill jag fotografera nyfödda mellan 4-10 dagar gamla när din bebis fortfarande sover djupt och kryper ihop i sina naturliga ”nyföddposer”. Men jag förstår att ibland går inte allting som planerat och fototillfället kan ske upp till 3 månader.


Jag är själv mamma och vet att bebisar kan både bli ledsna och hungriga rätt som det är, jag vill att ni ska känna er bekväma under själva fotograferingen. Både matande och tröstande får ta sin tid om det skulle ske under fotograferingen, därför är dessa timmar avsatta för din lilla.


Jag rekommenderar att vi preliminärbokar två tider när bebisen fortfarande ligger i magen och sen när bebisen har valt att titta ut hör ni av er så ser vi om någon av tiderna passar eller ifall vi behöver flytta på den.Copyright ©Gabrielle Holmberg


Email: gabrielle@artpics.se

Innehar F-skatt